Volvo FL krijgt opnieuw 320 pk motor

Volvo Trucks rust het FL-gamma opnieuw uit met een 320 pk motor met een maximumkoppel van 1200 Nm. Dit vermogen was in het verleden al beschikbaar op de FL, maar sinds de komst van de FE moest de FL-serie het doen met 250 en 280 pk versies van de D8K-motor. Volgens de fabrikant maakt dit de FL aantrekkelijker voor de bouwsector en voor hulpdiensten en brandweerkorpsen.

Lees alles over Volvo Trucks Belux

Volvo Trucks Belux

video

Volvo FMX Electric 6×4 met containerhaaksysteem als eyecatcher op Matexpo

Volvo Trucks zag de afgelopen maanden de vraag naar elektrische mobiliteit in de bouwsector toenemen door de emissievrije zones in steden en de noodzaak voor bouwbedrijven om aan de klimaatdoelstellingen te voldoen. Daarom focuste Volvo Trucks zich tijdens Matexpo op elektrische vrachtwagens en diensten. Op de stand in Kortrijk zien we dus uitsluitend elektrische vrachtwagens, […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo