ZF neemt Wabco over

Na meer dan een jaar onderhandelen nam de Duitse Tier 1-leverancier ZF Friedrichshafen AG Wabco over. De transactie werd goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten.

De productportefeuille van Wabco is een belangrijke aanvulling op de portefeuille van ZF op het cruciale gebied van rijhulpsystemen voor bedrijfswagens en digitaal wagenparkbeheer. Dit omvat o.a. de producten en diensten van de voormalige Transics, waardoor ZF een sterke partner wordt voor de ontwikkeling van toekomstige autonome bedrijfsvoertuigen.

Wabco, dat de tiende onafhankelijke divisie van ZF wordt, zal nu Commercial Vehicle Control Systems heten en zal in nauwe samenwerking met de divisie Commercial Vehicle Technology werken. Deze divisie zal wereldwijd ongeveer 12.000 mensen in dienst hebben.

Lees alles over ZF Services Belgium

ZF Services Belgium

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo